Blog

PRAKTIČAN RANAC ZA BEBE – ZA SVE STVARI NA JEDNOM MESTU

Ranac za bebine stvari dovoljno je velik da u njega staje sve što možete da predvidite da će vam zatrebati. Sve je u njemu savršeno organizovano, pregledno i lako dostupno. Lako se kači na kolica i savršeno prijanja uz leđa, pa su ruke uvek slobodne. Kvalitetan, vodootporan i izdržljiv ranac za bebe i mame pouzdan je saputnik svakoga dana dugi niz godina. I na kraju, ako su to već rančevi za mame, divno je ako su ne samo praktični, nego i lepi, moderni, veselih boja i trendi dizajna.

PRAKTIČAN RANAC ZA BEBE – ZA SVE STVARI NA JEDNOM MESTU

Nema bebe, a ni malog deteta koje ne uživa u dugim šetnjama, parkovima i izletima, kojoj ne prija izlazak iz kuće i promena sredine. Uz uživanje, interakcija sa spoljnom sredinom jedan je od važnijih faktora za pravilan zdravstveni i socijalni razvoj deteta.


I pored svih benefita boravka u prirodi, mamama je često svaki izlazak stresan, jer napuštaju dom, zonu komfora, gde je sve pri ruci i gde se bezbednost, udobnost i sigurnost deteta ne dovodi u pitanje. Jedan jedini ranac za bebine stvari može da učini da vam zona komfora bude gde god da ste vi i vaša beba.

 

Pažljivo osmišljeni i specijalno dizajnirani rančevi za mame nisu uistinu mamin aksesoar, stavljeni su prvenstveno u službu dobrobiti deteta. Ipak, Ivi ranac za bebe i mame, kreiran iz čiste ljubavi i ličnog iskustva, jedinstven je jer će istovremeno obezbediti sigurnost i mami i bebi i time doneti nebrojene spokojne, srećne i opuštene trenutke u prirodi.


Čarobni ranac za bebe i mame


Hajde da probamo da jednu šetnju ili izlet u prirodi posmatramo iz ugla deteta i njegovih potreba. Da bi beba bila srećna i zadovoljna, a dan uspešan i lep, ona mora biti: sita, presvučena, adekvatno obučena i čista, mora joj biti udobno i zabavno. A ako uz bebu imate još jedno ili dvoje male dece, što je istinski blagoslov, sve to množite sa dva ili tri. Svako će pomisliti da ni jedan ranac za bebine stvari nije dovoljno velik i prostran da u njega sve to stane i svako ko to pomisli neće biti u pravu, jer nije probao da sve spakuje u Ivi ranac za bebe i mame.


Ovi bukvalno čarobni rančevi za mame prevazilaze očekivanja najzahtevnijih beba i roditelja, jer u njih staje sve što vam može zatrebati za celodnevni izlet sa troje male dece:


- 2 flašice za bebe
- 2 flašice za decu
- 1 pribor za jelo za dete
- 1 kutija sa hranom ( pripremljen obrok uštedeće vam vreme, novac i strpljenje, a znaćete da dete jede kvalitetnu i zdravu hranu koju voli )
- 1 neseser za pelene u koji staje bar 10 komada što je i više nego dovljno za ceo dan
- 1 prekrivač dimenzija 120cm x 60cm ukoliko imate sreće da beba zaspi u kolicima u toku šetnje
- 2 pakovanja voćne užine
- čak 8 komada garderobe za mališane – garant da vam deca neće prljava provesti izlet
- 3 dodatne presvlake za decu, patikice, kapica, čarapice
- 2 tetra pelene i 3 portikle
- krema, sprej, vlažne i papirne maramice
- neizostavna kutija za cuclu i omiljena igračka


Priznaćete da ovo nije običan ranac za bebine stvari, jer u njega, kao nekom čarolijom, staje čitava vaša i bebina zona komfora. Tokom celog dana vaši mališani će biti siti, čisti, presvučeni i zadovoljni, a vi sigurni, opušteni i srećni.


Iako je ovo aksesoar namenjen prvenstveno potrebama beba, Ivi rančevi za mame zaista misle i na potrebe roditelja. Posebna pregrada koju ima ranac za bebine stvari namenjena je za telefon i novčanik, ali entuzijastično ubacite i omiljenu knjigu, možda ćete uspeti da pročite par stranica dok beba spava, a deca se zadovoljno igraju.


Ivi rančevi - za mame koje žele najbolje


Sagledajmo sad šetnje sa decom iz perspektive mame, a ta je perspektiva, verujte na reč, uistinu sasvim jednostavna:


- ranac za bebine stvari dovoljno je velik da u njega staje sve što možete da predvidite da će vam zatrebati
- sve je u njemu savršeno organizovano, pregledno i lako dostpuno
- lako se kači na kolica i savršeno prijanja uz leđa, pa su ruke uvek slobodne
- kvalitetan, vodootporan i izdržljiv ranac za bebe i mame pouzdan je saputnik svakoga dana dugi niz godina
- i na kraju, ako su to već rančevi za mame, divno je ako su ne samo praktični, nego i lepi, moderni, veselih boja i trendi dizajna


Uvek imajte na umu da su mame i bebe u jedinstvenoj simbiozi: sreća majke nije moguća bez sreće njenog deteta, i obrnuto: nema srećnog deteta sa nervoznom mamom. Zato je Ivi ranac za bebe i mame najdivnija spona uzajamne sigurnosti, zadovoljstva i sreće.