Blog

RANČEVI ZA MAME U 2022. GODINI

Mnoge stvari se promene u životu svake žene onog trenutka kad postane majka.

RANČEVI ZA MAME U 2022. GODINI

Na neke ćete moći da utičete, na neke možda sasvim malo, a na neke ni malo. Najveća je mudrost i majčinstva i života uopšte, ne trošiti energiju na stvari koje svakako ne možemo promeniti, a usmeriti je na ono što možemo poboljšati i prilagoditi sebi.


Kada postanete majka polako ćete, sasvim nesvesno, menjati svoje navike i prilagođavati ih biću koje je u vaš život unelo jednu sasvim novu dimenziju ljubavi. Tako će omiljene aksesoare, male moderne torbice, zameniti nezgrapne torbe, kese i rančevi u koje ćete moći da spakujete sve što vam je neophodno. Tada se setite umetnosti prilagođavanja i menjanja onih stvari na koje možemo da utičemo i zadržite barem deo svog identiteta, jer praktične torbe za mame (čarobni ranac za mame kreiran isključivo iz iskustva i ljubavi jedne majke koja je bila u „vašim cipelama“) dozvoliće vam da ostanete moderne, ženstvene i svoje, a istovremeno spremne za sve izazove koje vam roditeljstvo donosi.


Ivi ranac za mame i bebe
samo za vas kreirala je jedna majka koja shvata potrebu žene da bude savršena mama, a istovremeno ostane moderna, praktična i savršeno organizovana devojka kakva je bila pre.


Zašto je Ivi ranac za mame istovremeno savršen ranac za mame i bebe?


Nebrojene torbe za mame dizajnirane su upravo da budu bebin aksesoar, bez razmišljanja da bi pored praktičnosti trebalo da sasvim odgovaraju ličnosti žene koja ih nosi. U more ponude gde je ranac za mame šaren i prekriven medama, leptirićima i autićima, sofisticirane Ivi torbe za mame unose notu modernog i prefinjenog dizajna koji je neophodan da postanete najbolje, a ostanete svoje.


Nekoliko je razloga zbog koji je ovaj ranac za mame i bebe jednostavno savršen izbor:
 

  • izrađen je od najkvalitetnijeg 900D Oxford poliestera, nežnog i pod ruku prijatnog materijala. Čvrst je, testiran na 10 kg izdržljivosti i otporan na vodu.
     
  • ranac za mame pravi se u nekoliko modernih boja, pa između nežno ljubičaste, mint zelene, praktične teget ili sive uvek možete da odaberete omiljenu boju koja če se savršeno uklopiti u vaš outfit. Boje se ne ispiraju i ne blede, pa će zbog toga, kao i zbog kvaliteta materijala i same izrade, Ivi ranac za mame i bebe godinama ostati isti i izgledati kao nov.
     
  • praktičan i moderan dizajn ove torbe za mame za učiniće da zaboravite sve druge aksesoare, jer zaista spaja vaše lične potrebe i potrebe vašeg mališana: zbog savršenih dimenzija (40cm x 29cm x 17cm) i anatomskih kaiševa uvek ćete ga lako nositi na leđima, spakovati u kola ili okačiti jer ima funkcionalne dodatke za kačenje na sve tipove kolica; poseduje čak 10 različitih preglednih i prostranih pregrada; ima duboku prednju pregradu sa 2 termo džepa za flašice svih dimenzija i zapremina; odvojen džep za mokre stvari. Pored svega ovoga (priznaćete da ovo zvuči kao opis velikog porodičnog kofera a ne torbe za mame), ranac za mame i bebe ima i posebnu bezbednu pregradu za novčanik, ključeve i telefon, pa vam ni jedan drugi aksesoar neće biti potreban.
     
  • još jedna prednost koju ima ovaj moderan ranac za mame je što će ga sa zadovoljstvom, zbog izgleda, dizajna i boja, nositi i tate.


Uz malo sreće 2022. godinu obeležiće više zdravlja, manje briga, više radosti, manje strahova, više uživanja i porodičnih putovanja koja će biti jednostavno savršena uz Ivi ranac za mame i bebe. Ne dozvolite da na vas utiču stvari koje ne možete da promenite, već uživajte u stvarima koje su napravljene baš po vašoj meri.