Blog

ZAŠTO VAM JE POTREBNA TORBA ZA KOLICA?

Kada sledeći put budete poželeli da pružite svom detetu lekoviti zagrljaj, da svoju bebu uzmete u naručje, da starije dete uhvatite za ruku dok drugom gurate kolica i u još milion situacija – trebaće vam slobodne ruke. Tada ćete shvatiti koliko će jedna naizgled obična torba za kolica da olakša i ulepša vaš život.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA TORBA ZA KOLICA?

Biti majka istovremeno je veličanstveni blagoslov, koji otvori čitav jedan novi univerzum najsnažnijih osećanja, ali i ozbiljan i odgovoran posao, kao ni jedan koji vam je bio poveren do tad. Ni jedna od nas nikada nije apsolutno spremna ni za jednu od te dve ogromne promene: ni za svemir ljubavi, požrtvovanosti, brige i čiste sreće koji će se u srcu roditi, ni za težak i odgovoran posao čije je radno vreme 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Ma koliko da se pripremate često će vam nedostajati dvadesetpeti sat u danu, makar još jedan par ruku, nekoliko sati sna, pomoć, podrška, neko ko vas razume.


Brend IVI, čiji su osnovni proizvodi ranac za mame i tate i torba za kolica za bebe, je neko ko vas konačno razume. Jer samo neko ko je preživeo sve što vi proživljavate zna da je bolje od dodatnog para ruku samo ako imate svoje ruke slobodne - slobodne za najnežniji zagrljaj, za utehu, za čvrst stisak kad se prelazi ulica, za mahanje i slanje čarobnog poljupca, za pletenje raspletene pletenice ili brisanje nosića. Ivi torba za kolica učiniće da vam ruke uvek budu slobodne i postaće vaš omiljeni aksesoar i organizer. Cena uspeha nije uvek u odricanju, često je u pažljivom promišljanju i savršenoj organizaciji.


Jedinstvena torba za kolica


Na tržištu postoji veliki broj proizvoda koji su namenjeni da olakšaju roditeljima svakodnevne aktivnosti sa bebama i decom i okvirno se zna šta čini dobar organizer: cena mora biti prihvatljiva, u njega mora stati sve što je neophodno i mora imati sigurno kačenje za kolica.


Savršena Ivi torba za kolica za bebe ima sve to i mnogo više od toga:


- izuzetno kvalitetan materijal izrade - torba za kolica izrađena je od 900D Oxford poliestera, koji ima nežnu i meku strukturu mikrofibera, nije krut već je neočekivano prijatan na dodir, a pritom jak i izdržljiv. Ovaj materijal je otporan na vodu, vetar i vatru, ali i na ulje i koroziju, ne menja boju ni strukturu kada je izložen visokim temperaturama, testiran je da izdrži veliki pritisak bez pucanja ili habanja, a pri tom je eco-friendly i ima antibakterijska svojstva. Torba za kolica za bebe od ovog materijala trajaće vam duže nego što očekujete, godinama će biti funkcionalna, higijenski adekvatna i izgledaće kao da je tek izašla iz radnje


- savršeno moderan i praktičan dizajn – iako naizgled malih dinemzija (35cm x 14cm x 14cm) torba za kolica ima ukupno čak 7 funkcionalnih pregrada, plus 1 džep sa rajsferšlusom i u nju će stati sve što vam je potrebno za vas i bebu tokom šetnje: rezervna pelena, maramice i vlažne maramice, užina, ali i vaš novčanik i telefon u posebnoj pregradi zbog higijene, kao i dve flašice koje staju u dva otvorena džepa sa strane. Zatvara se na preklop pomoću magneta, pa je rukovanje brzo, lako i jednostavno, čak i ako vam je samo jedna ruka slobodna.


- ova jedinstvena torba za kolica za bebe ima univerzalne kaiševe za kačenje koji odgovaraju svim tipovima kolica, ali i kaiš za nošenje preko ramena, čime postaje 2 u 1 organizer. Cena je više nego povoljna, a obzirom da vrši funkciju dve torbe i da je možete koristiti na dva načina.


- za svaki dobar organizer cena je obično neprihvatljivo visoka, ali IVI torba za kolica ima, uz moderan dizajn, i odličnu cenu za koju dobijate praktično dva proizvoda koja će trajati sve dok vaša deca ne porastu, a verovatno i duže od toga


Zašto je baš vama potrebna torba za kolica za bebe?


Možda vas niko ne može u potpunosti pripremiti za ono što vas sa bebom čeka, ali uvek poslušajte savete onih koji su to iskustvo preživeli, koji vas u potpunosti razumeju i koji od srca žele da vam pomognu.


Kada sledeći put budete poželeli da pružite svom detetu lekoviti zagrljaj, da svoju bebu uzmete u naručje, da starije dete uhvatite za ruku dok drugom gurate kolica i u još milion situacija – trebaće vam slobodne ruke. Tada ćete shvatiti koliko će jedna naizgled obična torba za kolica da olakša i ulepša vaš život.